Starstruck 

Starstruck is het huismerk van Sterrensnoetjes. Dit zijn handgemaakte producten die vanuit het hart werden gemaakt gaande van glitter balm tot drinkflessen. Alle producten die warmte in het hart brengen worden hier aangeboden.

Starstruck is begaan met de gezondheid van de gebruikers van onze producten. Onze producten werden dan ook vooraf "onderzocht" door een gespecialiseerd bedrijf. Want zomaar producten maken en verkopen kan en mag niet!! Vooraleer je producten gaat verkopen moeten deze voldoen aan de strenge EU Cosmeticawetgeving . Wij zijn dus bijzonder trots dat onze producten "mogen" verkocht worden. Wij zijn lid van "Guild of craft Soap and Toiletry makers" . Waarschijnlijk hoor je het nu donderen in Keulen? Wel dit is een soort van kwaliteitslabel en dit krijg je enkel en alleen als jouw producten werden onderworpen aan verschillende testen en onderzoeken die werden uitgevoerd door erkende instanties. Een heel belangrijke label dus. Bij mij zal je enkel producten kunnen kopen die hieraan voldoen .

MSDS zijn ook beschikbaar, deze kan je opvragen door te mailen naar : loishimpe@sterrensnoetjes.be

Starstruck is begaan met de gezondheid van de gebruikers van onze producten. Onze producten werden dan ook vooraf "onderzocht" door een gespecialiseerd bedrijf. Want zomaar producten maken kan en mag niet. Vooraleer je producten gaat verkopen moeten deze